ilse van de velde-4-3.jpg

À Table... enjoying life!

Restaurant À Table.

Over ons

Wij hebben gemerkt dat veel mensen de Take away erg makkelijk vinden en daarom hebben wij besloten om onze take away te blijven voortzetten. Wij gaan dit echter vanaf nu communiceren via de web site van Primitiv.

Ons restaurant is geopend van vrijdag tot zondag, op welke manier en met welke gerechten kunt u hieronder lezen!!

Ook is het weer mogelijk om gebruik te maken van het Primitiv concept in ons restaurant, dit is wat eenvoudiger eten, zoals pizza's en dergelijke, ook deze gerechten kunt u vinden onder de Primitiv knop

We zien er naar uit om U weer optimaal van dienst te kunnen zijn!

Edwin & Anky Herman

 

PRIMITIV
Take away

 

"Is het iets minder luxe concept van a Table voor zowel take away als restaurant formule"

Menukaart

weekmenu

Op de menukaart van a Table is het uitgangspunt ons beproefde week menu, spreekt dit menu U minder aan, of wilt u wat eenvoudiger eten, dan is het weer mogelijk om gebruik te maken van het Primitiv concept in ons restaurant, dit is wat eenvoudiger eten, zoals pizza's en dergelijke, deze gerechten kunt u vinden onder de Primitiv knop.

Weekmenu

À Table Choice

Ravioli van butternut pompoen en Noordzee krab, salade van avocado, Granny Smith en tomaat, Citrus gel.

 

Langoustine met krokant Oosters buikspek, zoetzure kommer waaier, salade van groene papaya en schuim van yuzu en wasabi.

 

Kristal brood met paddenstoelen van het seizoen, gegaarde eidooier, crumble van pancetta en hollandaise met truffel.

 

Hertenhaas filet met saus van kweepeer en gesauteerde witlof, afgeblust met Balsamico azijn, zalf van knolselderij, aardappel fondant.

 

Dessert van wortel, Kalemanski en mandarijn .

of

Kaasbordje (+€5,50).

 

Prijs voor bovenstaand menu wat minimaal voor 2 personen besteld dient te worden is €62,50 p.p.

 

Zonder kristal brood €52,50.

 

Sommelierbox À table

Hermanwines


Deze unieke SommelierBox is samengesteld door eigenaar en chef Edwin Herman van restaurant À Table in Axel.

 

Deze prachtige en zeer diverse selectie wijnen, waar Edwin zelf intensief mee werkt, is nu ook voor thuis verkrijgbaar aan een super scherpe all-in prijs. Alle opbrengsten van de box gaan direct naar het restaurant!

 

Wij zijn open op

Maandag t/m donderdag:

  • Diner in overleg vanaf 8 personen.

  • Bent u met minder, altijd even bellen, ook deze dagen zijn wij vaak bezig!

Vrijdag t/m zondag:

  • Diner 17:00 uur / 20:30 uur.

Reserveren:

  • Kan alleen telefonisch, want we moeten immers een "voorgesprek" m.b.t. Corona verschijnselen voeren!

Contact

Restaurant a Table

Noordstraat 22

4572 GD Axel

Tel: +31 0115 56 60 25

Email: info@restaurantatable.nl

  • Facebook
  • Twitter

Copyright © 2020 Restaurant a Table  |  Disclaimer  |  Privacy Statement  |  Designed by JeMiNi