20171004_185922.jpg

à Table menu

KERST MENU 2021

 Take-Away menu

UITVERKOCHT

  • Carpaccio & Steak tartaar & Kristal brood 
    of

  • Gerookte zalm & Crostinies & Crème fraiche met groene kruiden 

 

  • Wild bouillon met fazantensnippers en kervel

of

  • Kreeftensoep 

 

  • "Beef" met paddestoelen met getourneerde aardappelen, groene groenten en rode wijn saus
    of

  • Tarbot gegrild met groenten van de bbq "Verveine boter"

 

  • Kerst dessert 

 

€65 pp

 

Alleen telefonisch te bestellen (0629311095),

afhaling op 25 en 26 December tussen 10-12.00, uw precieze afhaaltijd hoort u nog!!!

We verkopen alleen volledige menu's!!!

Brood en boter wordt meegeleverd, evenals een beschrijving hoe te handelen!!

Bestellen kan tot 20 December!!

PRIMITIV
Take away

 

"Is het iets minder luxe concept van a Table voor take away

Openingstijden

Agenda:

 

Bekijk onze agenda waar wij maandelijks publiceren wat de openingstijden zijn. Via deze pagina kunt u gelijk online ook uw tafel reserveren.

Bestellen:

Kan alleen telefonisch of per mail

  • Facebook
  • Twitter

Contact

Restaurant a Table

Noordstraat 22

4571 GD Axel

Tel: +31 0115 56 60 25

Email: info@restaurantatable.nl

 

Sommelierbox À table

Hermanwines


Deze unieke SommelierBox is samengesteld door eigenaar en chef Edwin Herman van restaurant À Table in Axel.

 

Deze prachtige en zeer diverse selectie wijnen, waar Edwin zelf intensief mee werkt, is nu ook voor thuis verkrijgbaar aan een super scherpe all-in prijs. Alle opbrengsten van de box gaan direct naar het restaurant!

ilse%20van%20de%20velde-4-3_edited.jpg
tekst_atable.png

À Table... enjoying life!