20171004_185922.jpg

à Table menu

KERST MENU 2022

KERSTMENU 2022

 

Brioche met steak tartaar en Secreto 07

of

Flamm kuchen met gerookte zalm en avocado

**

Aardappel "Moscovite" met handgepelde garnalen (Suppl kaviaar €15pp)
of
Risotto met bospaddenstoelen en fazant

***

Coquilles met peterseliewortel, bosui en winter postelein

of

Ossenstaart vlees met bloemkool en Romanesco
(suppl truffel €12,50pp)

****

Zeebaars met groene kruiden, Soba noedels, krokante boekweit en mosterd sla

of

Hertenhaas met structuren van knolselderij en millefeuille van aardappel

*****

Kaas assortiment +€7,50

(als extra gerecht €15)

of

Kerstdessert

Menuprijs is €85 pp

Gelieve uw menukeuzes door te geven via email
info@restaurantatable.nl

vóór 18 december 2022

Openingstijden:

24 december diner vanaf 18.30u

25 december lunch vanaf 12u

25 december diner vanaf 18.30u

26 december diner vanaf 17u

Openingstijden:

24 december diner vanaf 18.30u

25 december lunch vanaf 12u

25 december diner vanaf 18.30u

26 december diner vanaf 17u

 

Contact

Restaurant a Table

Noordstraat 22

4571 GD Axel

Tel: +31 0115 56 60 25

Email: info@restaurantatable.nl

  • Facebook
  • Twitter
 

Sommelierbox À table

Hermanwines


Deze unieke SommelierBox is samengesteld door eigenaar en chef Edwin Herman van restaurant À Table in Axel.

 

Deze prachtige en zeer diverse selectie wijnen, waar Edwin zelf intensief mee werkt, is nu ook voor thuis verkrijgbaar aan een super scherpe all-in prijs. Alle opbrengsten van de box gaan direct naar het restaurant!

tekst_atable.png

À Table... enjoying life!