© 2018 Restaurant a Table designed by JeMiNi

KERST 2019

kerst menu

2019

 

 

Cannelloni van licht gerookte runderlende, gevuld met tartaar van Piemontese rund, salade van aardappel en gemarineerde champignons

of

Cocktail van Noordzee krab en gemarineerde trostomaatjes

***

 

“Croque madame” met Serranoham, buffel mozzarella, truffel en gebakken oesterzwammen

of

“Flammkuchen” met kreeft, tomaat, pesto poeder, basilicum olie en zilte kruiden

***

 

Gesmoorde kalfswang met structuren van bloemkool, schuim van aardappel en truffel, chips van truffelaardappel

of

Tarbot “Josper style”, piazzolla en zalf van aubergine

***

 

Belgisch Wit Blauw rund “Zomerlust style” (a tribute to …), knolselderij zalf, paddenstoelen en Savooikool 

of

Kabeljauw rug ”Tom Ka Kai style” met noedels , Oosterse groente en gepofte wilde Canadese rijst

***

 

Kaasbordje met kazen geselecteerd door Michel van Tricht

en/of

 

Kerstdessert

 

De prijs voor een zes gangen menu is € 75

De prijs voor 5 gangen is € 67,50 ( zonder kaas)

 

Het restaurant is tijdens de feestdagen geopend op:


Dinsdag 24 December diner (vanaf 18.00 uur)

Woensdag 25 December lunch (vanaf 12.00 uur), diner (vanaf 18.30 uur)

Donderdag 26 December diner (vanaf 17.00 uur)

 

Enkel op 26 December ook verkort menu mogelijk nl.,

(a Table bites/Kabeljauw rug of herten filet/kerstdessert €49,50)

Uw menukeuze ontvangen wij graag vóór 18 december 2019 via info@restaurantatable.nl

 

Afwijkende openingstijden tijdens de feestdagen :

Zondag 22 December gesloten 

Woensdag 1 Januari gesloten 

Donderdag 2 Januari gesloten 

Vanaf vrijdag 3 Januari regulier geopend