à Table Summerstyle menu:

Carte Blanche formule is €45 of €65 pp

De formule kan een surprise blijven, maar is in overleg met Edwin ook zeker bespreekbaar. Dit menu wordt vaak samengesteld uit onderstaande á la carte gerechten en andere producten die courant en interessant zijn mbt het seizoen

à Table á la carte gerechten:

 

Sea food:

  • Oesters (6st) "Oosterschelde" €18,00

  • Gerookte zalm €18,50

  • Poké bowl tonijn €18,50

  • Crevettes rose (18st) met mayonaise€21,50

  • Calamaris fritti, Sumac, aïlolie en citroen €15,00

  • Mini garnalenkroketten (7st) €14,50

  • Kreeftensoep €15,00

  • Scampi 8/12 (6st) "Josper style" €19,50

  • Langoustines 8/12 (6st) "Josper style" €39,50

  • Zeebaars (1400gr) "Josper style" met Canarische aardappelen, rouille en venkelsalade €55 (2pers)

  • Gebakken zeetong (800gr) met frietjes, tartaarsaus en kropsla €65 (2pers)

  • Vispan "Ibiza style" (min 2pers) €27,50pp

  • Paella "mixta" (min 2pers) €27,50pp

Meat:

  • Steak tartaar "Piemontese" (100gr/200gr) €15,00/€27,50

  • Paletta kristal brood en tomaat €22,50

  • Secreto 07 (100gr) "Rubia Gallega" met kristalbrood en tomaat €32,50

  • Secreto 07 kroketjes met limoen mayonaise (7st) €17,50

  • Côte á los "Huiskens" met frietjes, kropsla en saus naar keuze €32,50 (2/3pers)

  • Beef met frietjes, kropsla en saus naar keuze €24,50

  • Pluma "Iberisch varken" (200gr) met salieboter en paddenstoelen €32,50

  • Chickenwings "spicy Buffalo style" (9st) €15,00

  • Maïskip met frietjes en kropsla €35,00* (2/3 pers)

  • Ceasarsalade "á Table style classic" €18,50

Vega:

  • Krenterige tomaten met geitenkaas en Dukah €12,50

  • Gegrilde groene asperges (6st) €9,50*

  • Gegrilde groentemix €16,50*

  • Kaaskroketjes (7st) €15,00

Sweats:​

  • Kaasbordje €14,50​​

  • Coupe Kolonel €9,50

  • Dame blanche €11,50​

  • Soepje rood fruit €14,50

  • Pancakes met Marple syrup en vanille ijs €12,50

  • Gegrilde ananas met citroensorbet €14,50