Menukaart

 

 

 

Menu

 

A Table's choice:

Weekmenu

Poke bowl style sushi tonijn & avocado, granité van wasabi en komkommer 

**

Crostini met jonge makreel, rucola, pesto, tomaat en rouïlle 

**

Wilde huisgerookte wilde zalmforel met asperges, gepocheerd hoeve ei, Hollandaise saus en pesto poeder

**

Lamsbout, gepekeld, lichtjes gerookt, pastrami kruiden,

hand gerolde couscous, krokante in rode wijn azijn gemarineerde groenten

en eigen jus 

**

Passievrucht, sinaasappel, huisgemaakt vanille ijs en sabayon 

€59,50 (5 gangen)

€49,50 (4 gangen, zonder asperges)

€42,50 (3 gangen, zonder makreel en asperges)

 

Wij zijn enorm voorstander van het delen van gerechten, zodat er meer smaken aan bod kunnen komen.

Delen is "het nieuwe eten"
 

Voorgerechten eventueel om te delen:

Steak tartaar ''Piemontese'' (100 gr) met bleekselderij, half gedroogde tomaat, parmezaanse kaas en wasabi  € 19,50

 

Secreto 07 "Luc de Laet" (80 gr) met kristalbrood en tomaat € 19,50

 

Secreto 07 Wagyu "Luc de Laet" (50 gr) met kristalbrood en tomaat € 29,75

 

Eenden lever met aardpeer en crumble van koffie, truffel en witlof € 25,00

 

Cocktail van grijze garnalen (80 gr) met kropsla harten en cocktailsaus € 15,00

 

Wilde gerookte wilde zalmforel "classic style" € 15,00

 

Krabbepoten "a la minute gekookt" met cocktailsaus en mayonaise € 17,50

 

Garnalen kroketjes (4 st) en kopje Schaaldieren soep € 15,00

 

Calamaris met rouille en citroen € 15,00

 

Hoofdgerechten:

Gebakken zeetong met huisgemaakte frietjes, kropsla en tartaar saus € 55 (2 pers)

 

Kreeft "Josper style" met groene asperges, bimi en basmatirijst € 59,50 (2 pers)

Skrei haas "stampot mee sla mee spekjes" en Hollandaise met pickles € 24,50

Asperges met huisgerookte wilde zalmforel en blanke botersaus met bieslook en gekookt aardappeltje € 28,50

Simmentaler rund (Oostenrijk), dry aged, "Josper style" geselecteerd op leeftijd,
we kiezen voor oudere dieren, zodat vlees meer karakter heeft!

We serveren dit met huisgemaakte frietjes en kropsla, saus naar keuze.

Prijs € 37,50 voor kleinere portie zonder bot (1 pers)

Prijs € 70,00 grotere portie met bot (2 pers)

Ossenhaas met huisgemaakte frietjes en kropsla, saus naar keuze  € 32,50

 

Steak tartaar "Piemontese" (200 gr) met huisgemaakte frietjes en kropsla € 28,50

 

Zeeuwse Vlaamse mesthaan "Coq au vin style " met huisgemaakte frietjes en kropsla € 24,50

Dessert:

Dame blanche met á la minute gedraaid vanille ijs, slagroom en warme chocolade saus € 11,50

 

Chocolade Suprise (2 pers) € 19,50

Chocolade Suprise (4 pers) € 35,00

Scroppino (citroensorbet met Cava) € 9,50

Tarte tatin met vanillesaus en kaneelijs € 9,75

Kaasbordje met kazen geselecteerd door Michel van Tricht € 13,50

© 2020 Restaurant a Table designed by JeMiNi