© 2018 Restaurant a Table designed by JeMiNi

Dinner voor thuis

Voorgerechten:

 

Carpaccio van Belgische blauwe met Parmezaanse kaas en roquette € 9,50

Taartje van gerookte zalm en grijze garnalen, crème fraiche sausje € 12,50

Ganzenlever met gekonfijte uien en brioche broodje  € 15,00

Tartaar van verse zalm, crème fraiche sausje € 9,50

Schaaldierensoep (kreeftensoep) met garnituur € 12,50 per liter

Scampi's met knoflookroomsaus en stokbrood € 7,50

 

 

Hoofdgerechten:

 

Papilotte van parelhoen, spinazie en oesterzwammen hierbij wordt truffelsaus geserveerd € 16,50

Ossenhaas met paddenstoelen, groene groente, getourneerde aardappelen en rode wijnsaus € 21,50

Papilotte van zalm, spek en spinazie hierbij wordt witte wijnsaus geserveerd € 15,00

Grietbot met provençaalse aardappelpuree en roquettesalade met tomatensaus, aïlolie en pesto € 22,50

 

Desserts:

 

Tarte tatin van peer met vanillesaus en kaneelijs € 6,50

Huisgemaakte tiramisu € 4,50

Soepje van rood fruit met vanille ijs en lopende room Dagprijs

Wijnglas met chocolademousse € 4,50

 

 

Alle bovengenoemde gerechten kunnen besteld worden met een minimale afname van 4 stuks, en minimaal 2 dagen op voorhand.