Voorgerechten:
Carpaccio van Belgische blauwe met Parmezaanse kaas en roquette € 9,50
Taartje van gerookte zalm en grijze garnalen, crème fraiche sausje € 12,50
Ganzenlever met gekonfijte uien en brioche broodje € 15,00
Tartaar van verse zalm, crème fraiche sausje € 9,50
Schaaldierensoep (kreeftensoep) met garnituur € 12,50 per liter
Scampi's met knoflookroomsaus en stokbrood € 7,50
Hoofdgerechten:
Papilotte van parelhoen, spinazie en oesterzwammen hierbij wordt truffelsaus geserveerd € 16,50
Ossenhaas met paddenstoelen, groene groente, getourneerde aardappelen en rode wijnsaus € 21,50
Papilotte van zalm, spek en spinazie hierbij wordt witte wijnsaus geserveerd € 15,00
Grietbot met provençaalse aardappelpuree en roquettesalade met tomatensaus, aïlolie en pesto € 22,50
Desserts:
Tarte tatin van peer met vanillesaus en kaneelijs € 6,50
Huisgemaakte tiramisu € 4,50
Soepje van rood fruit met vanille ijs en lopende room Dagprijs
Wijnglas met chocolademousse € 4,50
Alle bovengenoemde gerechten kunnen besteld worden met een minimale afname van 4 stuks, en minimaal 2 dagen op voorhand.
À Table... enjoying life!